💰 😲 TIJDELIJK AANBOD Amex
Nu 12.000 Membership Rewards, onbeperkt loungetoegang & € 300 dinertegoed! BEKIJK DEAL

Review: Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton

Ik verbleef onlangs (maart 2023) in het Curio Hilton Hotel in Krakow en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van mijn verblijf. Het hotel is nieuw en modern, met veel aandacht voor detail en stijlvolle inrichting. Ook de locatie is perfect, echt hartje centrum. Hieronder zal ik mijn ervaring in meer detail beschrijven, met aandacht voor enkele specifieke aspecten van het hotel.

Bij aankomst werd ik begroet door vriendelijk personeel. De checkin verliep soepel. Er was geen wachtrij en binnen enkele minuten werden de keycards verstrekt. Geen speciale aandacht voor Hilton Honors members trouwens, evenals een upgrade. Bij aankomst op de kamer was er een handgeschreven brief, inclusief welkomstgeschenk. Dit was een mooie touch die een positieve indruk gaf. De kamer zelf was ruim en licht, met een comfortabel bed en alle voorzieningen die ik nodig had (al ontbrak een tandenborstel). Vooral de luxe stijl/inrichting is erg mooi. Veel oog voor detail. Ook het bed was erg goed. Het was zeer comfortabel, met zachte lakens en een stevige matras.

Het feit dat het hotel nieuw is, maakt het ook een mooie plek om te verblijven. Alles is nog in uitstekende staat en er is duidelijk veel aandacht besteed aan de details. Het hotel heeft een moderne uitstraling die goed past bij de stad Krakow. Het is gelegen direct aan het Rynek Główny, de Grote Markt van Krakau.

Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton welkomstgeschenk voor Hilton Honors

Voorzieningen

De voorzieningen van het hotel zijn prima. Het zwembad in de kelder van het hotel was ook een hoogtepunt. Hetzelfde geldt voor de aanwezige sauna en turks stoombad. Het was goed onderhouden en schoon, met veel ruimte om te zwemmen en te ontspannen. Een executive lounge ontbreekt, maar dit is niet per se een gemis. Rondom het hotel zijn veel voorzieningen voor een hapje/drankje, wat nog best betaalbaar is. Nu we het hebben over prijzen, dit hotel is zeker niet de goedkoopste optie. Ik betaalde € 486,24 voor 3 nachten. En dat een prijs zonder ontbijt. Dit krijg je als Hilton Honors Diamond member er wel ‘gratis‘ bij, maar je mag voor dergelijke prijzen inclusief verwachten. De tijd dat Polen echt ‘goedkoop‘ was is wel voorbij.

Ontbijt

Het ontbijt in het Curio Hilton Hotel erg uitgebreid. Vele opties zonder overdaad. Kleine porties van goede kwaliteit. Er was een uitgebreid buffet met veel gezonde en verse keuzes, waaronder vers fruit, yoghurt, granen en zelfs smoothies. Ik waardeerde de aandacht voor gezonde opties en het is mooi om te zien dat een hotel-ontbijt niet altijd een ‘vreetschuur’ hoeft te zijn. Naast het buffet krijgt men ook nog de optie om van het menu losse a la carte gerechten te bestellen. Een ander leuk detail was dat je champagne kon bestellen bij het ontbijt, wat een extra luxe tintje geeft aan de start van je dag 😉

Ontbijt in Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton Ontbijt in Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton

Het Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton een uitstekende keuze is voor een verblijf in de stad. Het biedt goede voorzieningen, waaronder een goed zwembad, en de locatie kan niet beter zijn. Het is een nieuw en modern hotel met uitstekende service en mooie details. Ik zou dit hotel zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige ervaring in Krakow.

TIJDELIJK AANBOD! Gratis hotelovernachtingen

Tip: Wil je gratis Hilton Honors punten sparen? Voor gratis overnachtingen? Neem dan een American Express Platinum creditcard! Voor iedere euro die je uitgeeft, spaar je direct voor gratis vliegtickets of hotelovernachtingen. Met de huidige actie krijg je direct gratis voor gratis overnachtingen. BEKIJK DEAL

Auteur afbeelding

Auteur Erik Benjamin. Geplaatst op .

Handtekening